BEDRIJFSRITUELEN


In onze huidige westerse samenleving zijn we de kracht van rituelen kwijt. Er is nog enkel aandacht voor een ritueel bij een geboorte of een begrafenis. Nochtans zijn er veel andere culturen die nog veelvuldig rituelen gebruiken om overgangsfases in een mensenleven te versterken en intens te laten beleven.

Rituelen kunnen ook in een organisatie een meerwaarde geven aan tal van sleutelmomenten!

Wij werken ook rituelen uit op maat van jouw bedrijf!
Een idee? Een suggestie?
Stuur ons een mail...

Zweethutceremonie


Een zweethutceremonie is een ritueel voor zuivering en symbolische wedergeboorte. Het is een traditie van de Noord-Amerikaanse Indianen die bij ons intussen ook aan bekendheid wint. Het zweten staat symbool voor loslaten van het oude en het nieuwe laten geboren worden.

Er zijn tal van gebeurenissen in een organisatie waarbij het oude wordt afgesloten om nadien het nieuwe te laten geboren worden. Dit kan zeer effectief zijn bij bvb. veranderingstrajecten binnen een organisatie zoals een fusie of een overname, voor het creëren van verbinding tussen de leden van een team,...

Vuurloopceremonie


Bepaalt angst of je je missie kan bereiken? Met een vuurloopceremonie zie je je angst onder ogen. Het vuur symboliseert je beperkingen en je angsten, maar ook de transformatie ervan.
Gesterkt door de groep, roep je in jezelf een oerkracht op door je energetisch één te maken met het vuur. Als je je er klaar voor voelt, ga je letterlijk voor je missie door het vuur!

Een vuurloopceremonie kan zeer effectief zijn bij bvb. de lancering van de objectieven voor het nieuwe jaar, de lancering van een nieuw product, de aftrap van een project,...

Heart-Work zorgt voor een veilige en vakkundige begeleiding.