Persoonlijke begeleiding voor


AUTHENTIEK LEIDERSCHAPOm de toekomst het hoofd te kunnen bieden is er een ‘nieuwe’ leider nodig. Iemand die bewust is van zijn eigen valkuilen, zijn eigen kwetsuren, zijn sterktes en zijn zwaktes.

De leider zal moeten zorgen voor de transformerende kracht binnen zijn organisatie om een succesvol bedrijf te leiden in deze tijden van maatschappelijke en economische veranderingen.

De nieuwe generatie is zoveel mondiger en zelfstandiger geworden waardoor de behoefte groot is aan leiderschap dat authentiek is en niet werkt vanuit macht en controle, maar wel vanuit bezieling, vertrouwen en kracht.

Leiding geven vergt moed, authenticiteit, kwetsbaarheid, integriteit en kracht. Hij of zij moet in staat zijn om alle neuzen in de organisatie in dezelfde richting te krijgen maar waarbij iedereen ook de gelegenheid krijgt om zichzelf te zijn en het beste van zichzelf te kunnen geven.

Heart-Work is er voor u om deze trajecten mee te begeleiden!

Er wordt een open training georganiseerd met een vaste format (tweedaagse training: meer info via contactformulier) voor iedereen die een leidinggevende functie heeft.

Data leiderschapstraject:

      • Data nog te bepalen.

 

Interesse? Laat uw gegevens na in ons contactformulier.
Ook op maat trajecten werken wij graag voor uit. Contacteer ons rechtstreeks via joel@heart-work.be.